OS58

Auto's en ander vervoer blog

Wij gaan een camper kopen

1 min gelezen
camper kopen

Al een tijd lopen wij met de plannen om een camper te kopen. Jarenlang hebben wij er eentje gehuurd en dat was ons prima bevallen. Omdat wij beiden met pensioen zijn en dus meer tijd over hebben, leek het ons leuk om zo een wagen aan te schaffen. Dan kunnen wij op elk gewenst moment op pad gaan en hoeven wij niet eerst een model te gaan huren.

Alle jaren dat wij een wagen hadden gehuurd was bij dezelfde verhuurder. De naam van dit bedrijf is Van Acht Campers en hier konden wij altijd goed slagen voor het huren van zo een wagen.

camper kopen

Camper kopen bij Van Acht Campers

Vandaag is het dan zover. Samen met mijn vrouw gaan wij naar Deurne, de plaats waar dit bedrijf zit. Omdat wij al meerder keren met zo een model op pad zijn geweest, weten wij ongeveer wat wij willen hebben.Deze auto hoeft niet echt groot te zijn, maar moet wel van diverse faciliteiten voorzien zijn. Denk aan een eigen toilet en de mogelijkheid om een maaltijd te maken.

Vriendelijk werden wij onthaald in Deurne. Voordat wij hier heen zijn gegaan hebben wij eerst een afspraak gemaakt. Wel zo fijn wanneer er iemand ons een beetje kan helpen met het maken van een juiste keuze. Onze speurtocht naar een nieuwe kampeerwagen verliep voorspoedig. Meerdere modellen hebben wij bekeken en dat maakte een keuze maken alleen maar moeilijker. Uiteindelijk hebben wij een prachtig exemplaar gevonden en hebben deze gekocht.