OS58

Auto's en ander vervoer blog

Welke motor past het beste bij jou, vindt het hier!

2 min gelezen
motor financieren

Ben je toe aan een andere motor of heb je net je motorrijbewijs gehaald?

Dan kun je beginnen aan een van de leukste zoektochten die er is, welke motor past bij mij?

Er is keuze genoeg, je kunt onder andere kiezen uit een sport- of een tourmotor, all-road of naked, een cruiser, of misschien ga je wel op zoek naar een motorscooter.

Het motoraanbod is zeer divers, zo is er voor iedereen altijd wel een geschikte motor te vinden.

Voor de keuze is het uiteraard bepalend waar je de motor voor wilt gebruiken, koop een motor voor woon-werk verkeer en je staat nooit meer in de file.

motor financieren

Ga lekker toeren over de binnendoor weggetjes in Nederland of iets verder weg, op vakantie over de bergpassen in het buitenland, het kan allemaal.

Uiteraard kunnen wij niet in een artikel de geschikte motor voor jou bepalen, maar zoek eens op internet naar het motortype waarvan je denkt dat hij bij je past en ga daarna langs bij de dealer om even te voelen hoe de motor zit, maak eventueel een proefritje.

Op een motorbeurs staan vaak vele nieuwe en tweedehands motoren dit is dan ook een ideale gelegenheid om veel soorten motoren te bekijken en te proberen.

Mocht je er nog steeds niet helemaal uit zijn, heel veel type motoren zijn tegenwoordig ook te huur. Als je er dan een dagje op jouw favoriete motor hebt gezeten weet je direct zeker of je wel of niet de juiste motor hebt gevonden.

Heb je eindelijk jouw droommotor gevonden en kom je financieel net iets te kort dan kun je eenvoudig jouw nieuwe of tweedehands motor financieren.

Motorrijden was nog nooit zo voordelig, laat je jouw motor financieren dan profiteer je nu van de lage rente stand.

Wie weet ga jij binnenkort op je nieuwe motor op vakantie of naar je werk!