OS58

Auto's en ander vervoer blog

Professioneel inbouwen

2 min gelezen
dashcam inbouwen

Heb je een dashcam gekocht maar wil je zeker weten dat deze goed wordt ingebouwd? Een dashcam inbouwen laat je natuurlijk doen door de specialisten van dashcams.eu. Hierbij is het mogelijk om zowel op locatie als in het inbouwcenter je cam te laten inbouwen, je hoeft de cam niet perse bij dit bedrijf te hebben gekocht. Wil je alleen gebruik maken van de inbouwservice dan is dit ook mogelijk, ook hierbij kun je kiezen van welk center je gebruik wilt maken. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen om je afspraak in te plannen.

Prijs afhankelijk van het type cam

De prijs van een dashcam inbouwen is afhankelijk van het type cam wat je hebt, omdat de monteur alle cams van binnen en van buiten kent kunnen zij een professionele inbouw garanderen. Wat voor auto je ook hebt, in ieder merk auto kan een dashcam ingebouwd worden. Vaak krijg je na het inbouwen te maken met een losse kabel, na het inbouwen bij dashcams.eu heb je nergens losse kabels. Alle kabels worden achter een paneel rechtstreeks op de accu aangesloten. Over het algemeen kun je binnen twee uur gebruik maken van je dashcam. 

dashcam inbouwen

Inbouwen op locatie

Een dashcam inbouwen kan in principe overal, enige vereiste is dat de monteur binnen of overdekt kan staan. Een overkapping is in principe voldoende, het is belangrijk dat de monteur bij regen droog kan staan. Maar het is natuurlijk eenvoudiger als je de cam in laat bouwen in een van de inbouwcenters van het bedrijf, dan weet je zeker dat de cam snel ingebouwd zal zijn omdat de omstandigheden perfect zijn. In Nederland zijn er vijf locaties waar je terecht komt voor het inbouwen van een dashcam, deze kun je vinden op de website van dashcams.eu. Kies een locatie naar wens en plan je afspraak in.