OS58

Auto's en ander vervoer blog

Waarom u GPS nodig heeft om uw vloot te bewaken

2 min gelezen

Als je beter weet, doe je het beter. Informatie is macht. Verder wordt macht vaak uitgedrukt in valuta. Laten we eens kijken waarom u GPS of een boordcomputer-app van Data 2 track nodig heeft om uw vloot te volgen. Allereerst kunnen GPS-voertuig tracking of boordcomputer-apps het bedrijf helpen veel geld te besparen door de voertuig efficiëntie te verhogen. Door de snelheid van uw chauffeurs te verlagen, kan er geld worden bespaard op benzine en zullen de reparatiekosten dalen, terwijl ook hun inruilwaarde langer meegaat en snelheidsboetes kunnen worden vermeden. Interessant is dat verzekeringsmaatschappijen kortingen bieden voor veiliger rijden en de volgsystemen verhogen de kans op herstel van diefstal aanzienlijk. Voor uw verkoopteam kunt u bij het pitchen voor nieuwe klanten of het verlengen van bestaande contracten eenvoudig de voordelen van fleet tracking software laten zien. Dit biedt u een duidelijk concurrentievoordeel ten opzichte van uw concurrenten.

Verhoog de efficiëntie van de chauffeur

Fleet tracking software of Boordcomputer app verbeteren ook de efficiëntie van de chauffeur. Door te weten hoeveel tijd elke chauffeur aan elke levering besteedt, kunt u de week van elke chauffeur effectiever plannen en zijn tijd beter benutten. Door de gegevens te analyseren, kunt u chauffeurs aanmoedigen om de nieuwe systemen te adopteren en efficiënter te werken. Bestuurders zullen zich sterker en dus meer gewaardeerd voelen, wat de prestaties verbeteren. U kunt dan prikkels bieden voor betere chauffeurs prestaties en gezonde concurrentie binnen uw wagenpark aanmoedigen.

Je bent in staat om op bewijzen gebaseerd reputatiemanagement te presenteren

Software voor het volgen van wagenparken kan essentieel zijn bij het afhandelen van eventuele valse klachten of claims tegen het bedrijf. De locatie software kan ontegensprekelijk bewijzen waar een voertuig zich bevond op het moment van een vermeende overtreding en zo aantonen dat de claim nep is. Wanneer een potentiële klant daarentegen om een ​​bewijs van prestatie vraagt, staat uw geschiedenis daar op papier.