OS58

Auto's en ander vervoer blog

Waarom je moet kiezen voor Westeraam!

1 min gelezen

Jij bent zeker sinds kort op zoek naar een rijschool, ik kan je nu al zeggen dat de rijschool Westeraam de ideale rijschool is om te lessen.

Over Westeraam

Westeraam is sinds 2000 gegroeid en bestaat nu al 18 jaar. Rijschool Westeraam is ook doorgegroeid van twee instructeurs naar acht instructeurs, waaronder vijf vrouwen en drie mannen. Westeraam is ook niet zoals de meeste rijscholen, zij werken namelijk als een gezamenlijk belang en werken met uurloon. Daarnaast beschikt Westeraam over een professionele klantenservice die de leerling en instructeurs ondersteunt met de communicatie.

De wijze van lesgeven.

Bij Westeraam leer je op een leuke, gezellige en veilige manier autorijden. Zo kun je ook zien wat hun kwaliteit en betrouwbaarheid is. Ook zijn ze aangesloten bij de Vereniging Rijschool Belangen en Stichting Rijschool Belangen. Hiermee willen zij garanderen dat je als leerling bij Westeraam de hoogstaande opleiding krijgt die je verdiend. Daarnaast zijn de instructeurs ook jaren ervaren en kunnen zij voor een aantrekkelijke prijs een lespakket aanbieden.

Westeraam Gastenboek

Westeraam heeft ook een gastenboek en een facebookpagina, hierin kun je zien wat andere van de rijschool vonden en wat hun ervaring was en hoeveel pakketten ieder had genomen om zijn rijbewijs te halen. Per Leerling verschilt het namelijk, de een is wat sneller in het leren van het besturen van een auto dan de ander.

Contact

Voor vragen is het altijd mogelijk om contact op te nemen met Westeraam, je kunt contact opnemen via de telefoon of je kunt eventueel langsgaan.