OS58

Auto's en ander vervoer blog

Rijscholen in Nijmegen: welke moet je kiezen?

2 min gelezen
Rijbewijs

Er zijn natuurlijk veel rijscholen in Nijmegen, maar de beste is toch Autorijschool Tempo. Hier word je binnen de kortste keren klaargestoomd voor het halen van je rijbewijs.

Rijscholen in Nijmegen

Over rijscholen in Nijmegen

Autorijschool Tempo bestaat al ruim 30 jaar. Je kan lessen bij de school wanneer je in Nijmegen en omstreken woont. Een groot voordeel van deze rijschool is dat je de proefles (eerste les) gratis krijgt. Tijdens deze les maak je kennis met jouw rijinstructeur en kijk je een beetje hoe alles werkt. Deze les gaat volledig op je eigen tempo en je doet niets wat je niet wilt. Tijdens de les leer je elkaar wat beter kennen en bespreek je wat je zelf verwacht en wat er van je verwacht wordt. Het is natuurlijk het fijnste wanneer je meteen een goede klik hebt met je leraar en dat je snel aan de slag kan met het lessen. Natuurlijk bestaat de kans ook dat het gewoon niet goed klikt tussen jou en de leraar en dat je compleet andere verwachtingen had. Dan is het heel jammer maar mag je natuurlijk kiezen voor een andere rijschool, je hoeft dan alsnog die eerste les niet te betalen en je wordt veel succes gewenst bij andere rijscholen Nijmegen.

Rijles

Instructeurs

Zoals je hierboven kan lezen bestaat deze rijschool al een tijdje. De instructeurs zijn allemaal dus ook erg ervaren en weten precies hoe ze alles moeten aanpakken tijdens de rijles. Het is natuurlijk logisch dat je de eerste les redelijk nerveus bent (was ik ook). De instructeur blijft alles rustig uitleggen en herhaalt de stof wanneer dat nodig is. Ze zullen ook nooit tegen je schreeuwen of boos worden als je wat fout doet. Van te voren bespreekt de instructeur altijd wat je die les gaat doen en wat je kan verwachten. Dan gaat het beginnen.