OS58

Auto's en ander vervoer blog

Hulco Trailers

1 min gelezen
Hulco

Hulco Trailers is speciaal ontworpen voor de professionele markt. Dit merk heeft hiervoor drie modellen op de markt gebracht: een schamelwagen, een plateauwagen en een minigraver-transporter. Voor meer informatie kan je het beste naar Van Giersbergen Aanhanger Service. Hier weten zij heel veel van dit soort aanhangwagens. Ook hebben zij hier een showroom met verschillende modellen staan. Ook meerdere merken zijn hier te koop, zoals Syma, Saris, Anssems en Vlemmix.

Voor ons bedrijf waren wij al een tijd op zoek naar een nieuwe oplegger, onze oude had het voor gezien gehouden, en zonder deze oplegger konden wij ons werk niet goed uitvoeren. Hulco

Een nieuw model

Samen met een collega zijn wij naar Van Giersbergen Aanhanger Service gegaan. Hier hebben wij verschillende modellen bekeken en ons goed laten inlichten. De medewerker kon ons heel veel dingen vertellen, waar wij niets vanaf wisten. Uiteindelijk hebben wij een mooie Hulco trailer uitgezocht. Deze was bijna hetzelfde als onze vorige aanhanger, alleen een slag groter. 

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe aanhanger, dan is een bezoek aan dit bedrijf zeker de moeite waard. Ook voor onderdelen voor trailers, ben je hier aan het juiste adres.  Hier kan je banden, kabels en veringen kopen en deze zij meestal op voorraad.