OS58

Auto's en ander vervoer blog

Help! Zoek een rijschool Lunteren!

1 min gelezen

Eindelijk mag ik mezelf als volwassen beschouwen! Nou ja, ik ben van de week 18 geworden en dat hebben we groots gevierd! Met een groep vrienden heb ik een enorm gezellige avond gehad! Wat ik het leukste vind van allemaal is dat ze met ze alle geld hebben gelegd zodat ik mijn rijbewijs kan halen! Dit is iets wat ik al een lange tijd heb geroepen maar er helaas niet genoeg geld voor had. Nu dat hun geld bij elkaar hebben gelegd is het zover! Ik mag op zoek naar een rijschool Lunteren en omstreken om mijn rijbewijs te gaan halen, althans proberen sowieso!

logo1 Wesseldijk-4567-320x202

Door te zoeken op het internet naar een rijschool in deze regio baalde ik nogal van de hoge kosten wat ik zag op het internet. Dit had ik totaal niet verwacht wat natuurlijk zou betekenen dat ik nog steeds niet mijn rijbewijs mag behalen. Uiteindelijk ben ik bij verkeersschool Wesseldijk terecht gekomen waar het dus wel mogelijk is! Hier kan je namelijk zonder zorgen voor een zeer aantrekkelijke prijs je rijbewijs behalen. Dit laat ik me niet nog een keer vertellen waardoor ik mezelf gelijk heb ingeschreven!  Zo heb ik van de week mijn eerste proefles gehad en moet eerlijk zeggen dat dit echt fantastisch was! Voelde me even “stoer” omdat ik nu eens zelf achter het stuur mocht zitten. Dankzij het zoeken op rijschool Lunteren ben ik verzekerd!