OS58

Auto's en ander vervoer blog

Goed leren autorijden via de juiste autorijschool

2 min gelezen

Het vinden van een goede autorijschool Eindhoven kan nog best een klus zijn. Iedereen kan rijlessen aanbieden maar hoe weet je nou of die rijschool nu wel of niet goed is. Bij Rijschool Dekker zijn er een aantal feiten die een goede rijschool aangeven. Het is de oudste rijschool van Nederland, 100% slagingspercentage, volledige Bovag garantie en al meer dan 55.000 mensen hebben via deze rijschool het felbegeerde papiertje gehaald. Er wordt bij deze goede autorijschool in Eindhoven alleen gewerkt met hoog gekwalificeerde instructeurs, waaronder specialisten voor studenten met ADHD, Autisme of faalangst.

Infodag
Zoals het een goede autorijschool in Eindhoven betaamt heeft deze rijschool een regelmatig terugkerende gratis infomiddag. Tijdens deze middag leer je de rijschool kennen en zo weet je ook of de methode en de mensen bij je passen. Het is belangrijk een rijschool uit te kiezenwaar jij je prettig bij voelt maar die andersom ook advies kan geven welke methode of opleiding het beste bij je past.

Methode
In Nederland zijn er verschillende methodes om je rijbewijs te halen. Het volgen van losse rijlessen, een tien-daagse cursus of je kiest voor de nieuwe leerweg B. Bij de nieuwe leerweg B start je met een basisopleiding met daarin theorie, 22 rijlessen in 11 blokken van 100 minuten, een dag met uitleg over het bedienen van een wagen, anti slip cursus en de tussentijdstoets van het CBR. Daarna komt er een advies over het vervolg. Deze kan je afnemen per 5 lessen en het examen. Inbegrepen in de prijs zit tot drie maal een herexamen, rijlessen moeten dan wel betaald worden.