OS58

Auto's en ander vervoer blog

Een avondje uit met taxi Utrecht

2 min gelezen
Goedkope-Taxi-Utrecht

Taxi Utrecht, de naam zegt het al, is een taxibedrijf rondom Utrecht. Van Breukelen tot Leidsche Rijn tot Schiphol, we kunnen je overal naar vervoeren. Mocht je bijvoorbeeld een leuk avondje hebben gepland bij de stadsschouwburg, of terugkomen van een geweldige avond, een musical bijvoorbeeld, en wil je veilig en op tijd thuis zijn? Bestel dan van te voren al een taxi. Er zijn altijd vaste prijsafspraken, waardoor je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Bel ons gerust om hier meer over te weten.

taxi nemen

Taxi’s, taxi’s, overal zijn taxi’s

Tegenwoordig staan er pleinen vol met taxi’s, wat voor en nadelen met zich meebrengt. Het is vaak duurder wanneer je meteen in een taxi stapt. Kijk dus altijd even of het niet goedkoper kan. Vaak willen taxi’s lange ritten maken, maar bij ons kun je ook terecht voor kleine ritjes. We doen er alles aan om je perfecte avond uit zo compleet mogelijk te maken. Met een altijd vrolijke prive chauffeur weet je zeker dat het goed gaat komen. Je kunt rusten en genieten van de comfortabele stoelen, totdat je voor je deur wordt afgezet. Wil je meer hierover weten, bel of app ons! Jij bepaalt het plan en de bestemming, wij zorgen voor de rest. Altijd op tijd en altijd via schema. 

Taxi Utrecht

Voordelen van Taxi Utrecht

Hier een lijstje met voordelen wanneer je bij ons een taxi besteld. Ten eerste zijn we 24 uur, 7 dagen per week tot je beschikking, we kunnen altijd langskomen wanneer je wilt. Daarnaast kunnen we zeggen dat we vlot, correct en veilig zijn. Jij zend, wij bieden de reis aan. De kilometerprijzen zijn altijd vast, waardoor er geen onaangename miscommunicaties ontstaan. Daarbij beschikken we over een groot wagenpark, waardoor er altijd wel een auto is, met chauffeur, die snel bij je aanwezig kan zijn.