OS58

Auto's en ander vervoer blog

De Kade Autoschade Eindhoven, uw specialist bij schade

2 min gelezen

Om autoschade herstellen Eindhoven kan je terecht bij De Kade Autoschade Eindhoven. De specialist voor de gehele reparatie en alles wat daarbij komt kijken. Van het taxeren van de schade tot het moment dat je de wagen weer mee kan nemen na herstel. Bij De Kade werken uitsluitend zeer goed opgeleide monteurs die vakkundig autoschade herstellen in Eindhoven

Schade, en nu
Wanneer je met schade aan komt bij de garage wordt er eerst gekeken wat er nodig is om deze weer te kunnen herstellen. De afspraak voor alle werkzaamheden wordt gemaakt en daarbij kan je ook gebruik maken van de mogelijkheid tot vervangend vervoer uit het uitgebreide eigen wagenpark. De specialisten gaan gelijk aan het werk, vervangen, repareren en overspuiten, alles gebeurt in eigen beheer. Zo ben je er zeker van dat je auto weer tip top in orde is wanneer je deze weer ophaalt.

Als extra service wordt, na het autoschade herstellen in Eindhoven uw wagen ook nog eens gewassen afgeleverd. Bovendien ontvang je bovenop de lopende fabrieksgarantie nog eens vier jaar extra zekerheid.

ABS Autoherstel
De Kade is aangesloten bij ABS Autoherstel en is een herstelbedrijf dat niet gebonden is aan merk. Als gezamenlijk initiatief van twee dealers uit de regio die meerder vestigingen hebben verzorgen zij het herstel bij schade op een vakkundige manier vanuit een ultra moderne werkplaats die voldoet aan de hoogst gestelde eisen op het gebied van kwaliteit. Er zijn overeenkomsten met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen  waarbij zij voor een aantal verzekeringen zelfs speciaal geselecteerd zijn.