OS58

Auto's en ander vervoer blog

Code 95 cursus snel en voordelig

2 min gelezen

Mijn neef is nu al vijf jaar vrachtwagenchauffeur en hij doet dat met plezier. Als je vrachtwagenchauffeur bent heb je niet alleen een rijbewijs C nodig. Je hebt bijvoorbeeld ook een code 95 hebben. Dit moet je per vijf jaar nascholen voor 35 uur. Dat is niet niks. Hier moet je ook voor betalen. Mijn neef moet dit dus doen. Hij vroeg mij of ik wilde kijken voor een goede maar voordelige rijschool. Dat wilde ik uiteraard wel doen. Ik ben daarom gaan kijken op het internet naar code 95 cursus. Hier ben ik erg veel rijscholen tegen gekomen. Omdat het er zo veel waren besloot ik om die te vergelijken.

Mijn neef is tevreden

Dat vergelijken duurde wel even maar dan heb je ook wat. Ik kwam namelijk uit op rijschool Wesseldijk. Een mooie website die er zakelijk uitziet. Al snel kwam ik bij de verschillende cursussen die ze aanbieden. De prijzen waren opvallend laag en ik merkte nog iets op. Ik las dat ze een jarenlange ervaring hadden en dat je de btw niet hoeft te betalen als het een beroepsopleiding is. Dat is natuurlijk mooi meegenomen! Ik vertelde over dit bedrijf aan mijn neef. Hij was onder de indruk en hij is meteen aan de slag gegaan met dit bedrijf. Ondertussen is hij hard bezig om aan de uren norm te voldoen. Hij heeft het naar zijn zin en de prijs valt erg mee. Dat laatste is fijn als je het om de vijf jaar moet doen. Nu weet mijn neef in ieder geval waar hij dat gaat doen.