OS58

Auto's en ander vervoer blog

Be rijbewijs gehaald bij verkeersschool Wesseldijk

2 min gelezen

wesseldijk

Zoals mijn trouwe lezers inmiddels wel weten heb ik een passie voor alles wat met vervoersmiddelen te maken heeft. Zelf ben ik laatst aan de slag gegaan bij een vervoersbedrijf, een logische keuze uiteraard. Het vervoersbedrijf waarvoor ik werkzaam ben doet al jaren zaken met verkeersschool Wesseldijk, een aanbieder in verkeersopleidingen in het oosten van het land. Wist je trouwens dat zij het hoogste slagingspercentage hebben? Geen wonder dat mijn werkgever al jaren een trouwe klant is bij deze verkeersschool. Ook bieden ze een 100% tevredenheidsgarantie, waardoor klanten ook tevreden de opleiding verlaten. En alsof dit alles nog niet voldoende is bieden ze ook nog altijd de beste prijs en hebben ze een uitgebreid lesaanbod.

Dit heeft me daarom doen besluiten om in mijn vrije tijd een Be rijbewijs te behalen. Ik maak namelijk graag tripjes met een caravan of boottrailer. Ik ben er zogezegd mee opgegroeid. Mijn ouders gingen met ons namelijk altijd op vakantie naar een camping. Bij ieder bezoek aan de camping namen ze de caravan of boot mee. Daarom wil ik nu ook zelf de caravan mee kunnen nemen indien ik besluit zonder mijn ouders op pad te gaan. Echter heb je hier wel een rijbewijs BE voor nodig, zoals ik hierboven reeds noemde.

aanhangwagenrijopleiding-website-300x94

Verkeersschool Wesseldijk heeft het hoogste slagingspercentage

Aangezien ik mijn tijd juist wil besteden en voor de zomer met de caravan op pad wil gaan heb ik besloten om ook gebruik te gaan maken van de diensten van verkeersschool Wesseldijk, een grote aanbieder van opleidingen in de vervoersbranche.