OS58

Auto's en ander vervoer blog

Mogelijkheden schoolreis bus huren Zuid-Holland

2 min gelezen

Met een touringcar van kunnen middelgrote groepen leerlingen samen op excursie, voor een schooluitstap of naar een evenementen. Het gebruik van een touringcar met chauffeur is aanzienlijk goedkoper en milieuvriendelijker dan reizen met de eigen auto. De gedeelde ervaring begint zodra je in de bus stapt en de begeleiders kunnen zich concentreren op de groep in plaats van de route. De chauffeur is op de hoogte van omleidingen en files en zal de groep snel en veilig van punt A naar B brengen.

Naast het huren van touringcars met chauffeur, bieden wij u ook de organisatie van een partybus voor schooluitje in Zuid-Holland of voor een unieke avontuur :een dubbeldekker huren voor schoolreis in Zuid-Holland. Een Schoolreis bus huren Zuid-Holland beperkt zich niet enkel tot de basisschool , maar kan zeker ook worden ingezet voor excursies of meerdaagse bij het voortgezet onderwijs en het hoger onderwijs.

Hoe huur je een touringcar?

Schooluitstappen en excursies zijn niet goedkoop, want naast het vervoer moeten ook de kosten van musea of evenementen worden betaald, bij meerdaagse reizen ook de overnachting en maaltijden. Besparen op de vervoerskosten wil niet zeggen dat u moet inboeten op kwaliteit. Op https://ikwileengoedkopebushuren.nl kunt u een vrijblijvende aanvraag doen. Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere busoffertes. Als u van dit aanbod houdt, ontvangt u een contract om te ondertekenen en uw boekingsbevestiging.

Vergeet deze informatie niet te melden bij de aanvraag van een offerte:

  • de datum van de reis
  • de starttijd, de plaats van vertrek en bestemming,
  • het aantal personen
  • uw speciale wensen

Met één eenvoudig aanvraag kunt u de de prijzen van verschillende touringcarbedrijven vergelijken. Weet dat we ook kleinere bussen verhuren : huur een midibus voor schooluitstapje Zuid-Holland als je een grote bus niet kunt vullen.

Als we vragen hebben over uw aanvraag, nemen we direct contact met u op. Anders zullen we u een gratis aanbod doen voor het huren van een touringcar. .

Bespaar geld en ga veilig weg met de bus

Onze bus verhuurservice op https://ikwileengoedkopebushuren.nl maakt het voor u gemakkelijker om een ​​bus met een ervaren chauffeur op het gebied van bustransfers voor schoolreizen evenals kinder- en jeugdgroepen in het algemeen.

Wij kennen de voor- en nadelen van ingehuurde touringcars en buschauffeurs hebben hun nodige licentie. Onze bus selectie is onderworpen aan strikte kwaliteitsrichtlijnen. In onze contractuele bepalingen voor busverhuur met chauffeur, dringen wij aan op naleving van de rij- en rusttijden en de diensttijden van de gebruikte buschauffeurs. Meestal werken we samen met de busmaatschappijen die al jaren voor ons opereren.

Het loont erg de moeite om meerdere maatschappijen te vergelijken. Meestal is een lokaal verhuurbedrijf sowieso voordeliger omdat er minder voorrijkosten te betalen zijn.

Lees vooral de kleine lettertjes waar eventuele extra kosten staan vermeld zoals het betalen van parkeerkosten.

Eens de bus is vastgelegd kan de organisator zich focussen op wat echt telt: de groep een onvergetelijke en leerrijke uitstap bieden.