OS58

Auto's en ander vervoer blog

Website over parkeren!

1 min gelezen

Hallo, Leuk dat jullie zijn gekomen! ik ga het hebben over een website die ik  tegen ben gekomen op vakantie! Maar ik zal eerst even uitgebreid over de vakantie vertellen uiteraard. Twee weken geleden ben ik met een vriend van mij lekker op vakantie geweest naar het zo warme Turkije! Dit kwam omdat we beide niet in de zomer op vakantie zijn geweest vakantie weg zijn geweest en omdat we beide ook niet tijdens aankomende zomer weg kunnen. Fit heeft te maken met dat we heel erg druk zijn met ons werk. in de zomer is het nou eenmaal extra druk in de horeca en kan je niet zomaar vrij nemen. Het kan wel maar grote kans dat je van je baas ook niet meer terug hoeft te komen. De vakantie zelf was trouwens wel heer erg leuk zo hebben we een week door gebracht in het mooie Alanya. En hebben we heerlijk onze rust kunnen pakken in een all inclusief hotel. We hadden geen stres voor wier er eten moest maken of wat dan ook.

Maar de grootste reden om dit stukje te schrijven heeft te maken met het parkeren bij vertrek.5euro-Smart-parking-schiphol-kortingscode-promotiecode logo-Schiphol-Smart-parking Mars-ca.-120-x-180-cm1-150x150

Ik heb een hele leuke website gevonden die parkeer plekken aan bied voor reizigers die via Schiphol vertrekken. Mijn vriend en ik hebben ook op een van de parkeerplaatsen die hun ter beschikking stellen de auto neer gezet. Dit blijkt nou eenmaal velen malen goedkoper te zijn dan parkeren op Schiphol!