OS58

Auto's en ander vervoer blog

Taxi Den Bosch is geweldig!

1 min gelezen


 

 

 

Na een gezellig avondje stappen was het tijd om naar huis te gaan. Toen bedacht ik me hoe kom ik nou toch thuis! Toen ging ik zoeken naar taxi centrales op het internet en kwam ik terecht op de website van Taxi Den Bosch. Via deze site kon ik zelfs de ritprijs berekenen en dat vond ik echt fantastisch. Toen ik de prijs had berekend heb ik een afspraak met de centrale gemaakt waar ze me moesten ophalen, ze arriveerde al heel snel binnen een kwartier was ik onderweg naar huis. Ik werd opgehaald met een zwarte Mercedes die van binnen erg luxe was, er zaten leren zitstoelen in waardoor ik erg comfortabel in de auto zat ook was de taxi chauffeur heel erg vriendelijk tegen mij dat vond ik erg prettig.

Prima thuisgekomen

Door Taxi Den Bosch ben ik veilig thuisgekomen op een comfortabele manier . De auto was erg luxe en ik zat er heel erg prettig in, maar het belangrijkste vond ik dat de taxi chauffeur zo vriendelijk en grappig was daardoor heb ik ook echt genoten van mijn taxi rit.

imagegen213imagegen