OS58

Auto's en ander vervoer blog

Tips: Fietsenwinkel Abcoude

1 min gelezen
logo amstelveen

fietsAfgelopen maand is mijn zoontje 9 jaar geworden. Mijn vrouw en ik wilde hem graag een fiets cadeau geven voor zijn verjaardag. We zijn vervolgens gaan kijken op internet voor fietsenwinkels. Na een aantal bedrijven met elkaar te hebben vergeleken, kwamen we uit bij Fietsenwinkel Abcoude. Het bedrijf heeft een gigantisch assortiment en is ook nog eens erg voordelig. Op internet staan veel positieve recensies over het bedrijf. Zo staat er dat ze fietsen van goede kwaliteiten hebben en ook nog eens een goede service in petto hebben. Persoonlijk hecht ik daar ontzettend veel waarde aan!

Met mijn zoon naar de fietsenwinkelnieuwkerk

Een dag voor zijn verjaardag ben ik met hem naar Fietsenwinkel Abcoude gegaan. Bij binnenkomst werd ik erg prettig ontvangen. Bij het zoeken voor de juiste fiets werden we goed ondersteund. Met behulp van de medewerkers heeft mijn zoon een goede fiets waar hij nog een aantal jaar van kan genieten. Het bedrijf heeft echt een geweldige service. De fiets word netjes rijklaar gemaakt en vervolgens kan je hem meenemen. Mijn zoon heeft ontzettend veel plezier van zijn fiets. Ze hebben bij het bedrijf goede merken en dat voor een betaalbare prijs!

Op de website vind je veel fietsen terug. Uiteraard kan je bij het bedrijf langsgaan. Mocht je bepaalde vragen hebben, dan kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf (net als wij). Ze staan je graag te woord! Telefonisch en via de mail.