OS58

Auto's en ander vervoer blog

Een betrouwbare garage voldoet aan deze eisen

3 min gelezen

Het vinden van een garage die je kunt vertrouwen is nooit eenvoudig, maar het kan worden gedaan. Voor elke slechte garage zijn er tien andere briljante met eerlijke monteurs van Smits Auto die je gewoon proberen weer op weg te helpen. Het probleem is om het verschil tussen hen te kunnen zien!

1. Zorg ervoor dat de monteur alles uitlegt

Wanneer je jouw auto naar een garage Delft brengt, is het belangrijk dat je begrijpt wat er bij de reparatie is inbegrepen. Zorg ervoor dat je voldoende vragen stelt, zodat u weet hoe lang de reparatie duurt en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Hoe meer je begrijpt van het werk dat een monteur doet, hoe comfortabeler je je zult voelen en als de monteur bereid is om alles te bespreken, kun je erop vertrouwen dat ze eerlijk werk leveren.

2. Lees recensies van klanten

Garages vertrouwen op reputatie en mond-tot-mondreclame om zaken te genereren, omdat chauffeurs andere chauffeurs vertrouwen als het erom gaat te beslissen naar welke garage ze gaan. Als je te horen krijgt dat je je auto niet naar een bepaalde garage mag brengen, zorg er dan voor dat je deze vermijdt!

Hetzelfde geldt voor goede garages, als je goede feedback hoort, vertrouw je waarschijnlijk je vriend of familielid en breng je je auto voor reparatie.

Als je niemand heeft die je een garage kan aanbevelen, zijn er duizenden online beoordelingen die garages beoordelen. Zorg ervoor dat je online beoordelingen van een garage leest voordat je jouw auto naar een monteur brengt, omdat je een gevoel krijgt van de betrouwbaarheid van een garage door te luisteren naar chauffeurs die eerder reparaties hebben gehad.

3. Controleer accreditatie en onderscheidingen

Garages moeten bepaalde accreditaties hebben om in het VK te kunnen werken en u moet er altijd voor zorgen dat een garage de juiste certificering heeft voordat je ermee instemt een reparatie uit te voeren. Garages moeten hun verzekering en certificaten duidelijk zichtbaar voor klanten tonen, zodat je weet dat een garage te vertrouwen is als u hun certificaten duidelijk ziet weergegeven.

4. Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is dat waarschijnlijk ook zo!

Als een monteur je vertelt dat ze een volledige APK kunnen afleveren voor 20 euro, dan ga je waarschijnlijk een slechte tijd hebben. Het is een feit dat als u de goedkoopste optie kiest als het gaat om het repareren van uw auto, u een risico neemt, uiteindelijk krijgt u waar u voor betaalt. We begrijpen dat geld een grote rol speelt in het besluitvormingsproces, maar u moet altijd moe zijn van zeer goedkope prijzen.

5. Vraag welke onderdelen ze gebruiken

U weet dit misschien niet, maar als u een onderdeel van uw auto moet vervangen, zijn er verschillende opties die een monteur kan nemen: Ze zouden een onderdeel kunnen laten maken door een onderdelenfabrikant. De prijs van reparatie kan veranderen afhankelijk van de gebruikte onderdelen, dus het is altijd de moeite waard om te vragen waar de garage hun onderdelen vandaan heeft gehaald. Als een monteur het je niet graag vertelt, wil je misschien ergens anders heen!