OS58

Auto's en ander vervoer blog

E-bike voor een goede prijs online te bestellen

2 min gelezen
E-bike

Een tijdje geleden heb ik een E-bike aangeschaft en ik ben er heel erg blij mee. Ik zat al langer te twijfelen of ik er een wilde kopen. Normaal ga ik altijd met de auto naar het werk, omdat het op een gewone fiets net te ver is. Met de auto kwam ik vaak in de file te staan waardoor de rit langer duurde. Ook is het natuurlijk niet zo goed voor het milieu dat ik elke dag in de auto stap. Ik besloot daarom dat het tijd was om een duurzamere keuze te maken.

Fiets

Kom meer te weten over de E-bike

Sinds kort is er een snel fietspad aangelegd tussen mijn stad en de stad waar ik werk. Een vriendin van mijn fietste sindsdien elke dag op haar E-bike naar het werk toe. Dat leek mij ook wel wat en daarom besloot ik aan haar te vragen waar zij die van haar gekocht had. Zij vertelde dat zij de fiets bij het bedrijf Synergybikes.com besteld had. Dat waren speciale elektrische fietsen die jij kan inklappen. Dat onderscheid deze elektrische fiets echt van alle andere modellen op de huidige markt. Dat maakte het product voor mij nog extra interessant aangezien hij niet alleen duurzaam, maar dus ook compact is.

Fiets

Kies ook voor duurzaam

Omdat ik zelf wel heel benieuwd geworden was naar de speciale E-bike, besloot ik eens op Synergybikes.com te kijken. Daar zag ik verschillende mooie modellen voorbij komen. Na mij ingelezen te hebben over de producten, besloot ik een fiets te bestellen. Het hele afrekeningsproces was heel snel en makkelijk. Enkele dagen later werd er een pakket bij mij thuis bezorgt. Toen ik het open maakte, zag ik gelijk dat het mijn nieuwe fiets was. De volgende ochtend heb ik hem gelijk uitgetest op weg naar werk. Sinds die ene rit ga ik nooit meer met de auto.