OS58

Auto's en ander vervoer blog

Auto verkopen zonder zorgen

2 min gelezen

Wanneer je jouw auto wilt verkopen kan dat soms best lastig zijn. Natuurlijk kun je advertenties hangen bij de plaatselijke supermarkt, Een bord “Te Koop” op je auto zetten of hem aanbieden via Marktplaats. Auto verkopen particulier kan ook via bynco.com  Wanneer je ervoor kiest om je auto via Bynco te verkopen weet je zeker dat je de hoogst haalbare prijs krijgt voor jouw auto en er geen lastige onderhandelingen volgen met potentiële kopers. Hoe gaat dat in z’n werk?  We leggen het je graag uit.

Gratis waarde indicatie

Wanneer je jouw auto online aanmeldt via Bynco.com vul je allereerst je kenteken in.Vervolgens ontvang je binnen 24 uur een betrouwbare indicatie van de prijs. Wanneer je ermee akkoord gaat om je auto via Bynco te verkopen is het verplicht om een keuring te laten doen via een onafhankelijke expert. Dat kan gewoon bij jou thuis. Na de inspectie ontvang je een inspectierapport. De inspectie is niet gratis, maar het betaalde bedrag verdien je gemakkelijk terug via de verkoop. Potentiële kopers weten immers precies welke auto zij kopen en zullen bereid zijn meer te betalen voor een occasion met een goed inspectierapport. Dat geeft hen garantie.

Verkoopprijs bepalen

De uiteindelijke verkoopprijs wordt samen met jou bepaald. Je krijgt via Bynco een advies over de waarde waarin het inspectierapport en de huidige automarkt wordt meegenomen. Besluit je daarna toch dat je de auto liever zonder tussenkomst van Bynco verkoopt dan kan dat altijd. Het inspectierapport mag je in ieder geval houden. Wanneer je de auto wel wilt verkopen via Bynco nemen zij de rest van het werk over. Ze plaatsen foto’s en professionele advertenties op plaatsen waar veel potentiële kopers te vinden zijn. Ze beantwoorden ook alle vragen van kopers en alleen wanneer iemand echt interesse toont en een aanbetaling doet, wordt de koper met jou in contact gebracht. De administratie met de koper regel je vervolgens zelf. Thuis of via een kentekenloket in Nederland. Je auto verkopen particulier was nog nooit zo snel en simpel.