OS58

Auto's en ander vervoer blog

Wat is een E-chopper?

1 min gelezen

Ben jij iemand die milieuvriendelijk is ingesteld en toch graag avontuurlijk is? Rijd je graag met scooters door prachtige paden en de natuur? Dan is de E-chopper ideaal voor jou!

Wat is het?

Een E-chopper is eigenlijk een milieuvriendelijke, geruisloze, elektrische scooter. Met deze scooter ga je op een avontuurlijke en milieuvriendelijke wijze prachtige toeren kunnen beleven of het ontdekken van nieuwe sluiproutes. Je kunt kennismaken met meestal vaste routes die worden aanbevolen. Ik heb dit al eens een dagje geprobeerd en het was fantastisch. Door die vaste routes, maak je kennis met alle bezienswaardigheden binnen jouw verhuurlocatie. Het is ideaal om even stoom af te blazen na een drukke werkweek en gewoon genieten van de gehele rit. De Scooter gaat tegen maximum 25 km per uur. Dus het is niet gevaarlijk en een rijbewijs is niet nodig.

Zonder vaste routes

Ben je niet graag verbonden met een vaste route? Dat is helemaal geen probleem want de E-chopper is uitgerust met een universele telefoonhouder. Zo maak je zelf jouw eigen route door gebruik te maken van Google Maps of een applicatie naar keuze. Vrijheid is hier het belangrijkste element.

Waar te huren?

Er zijn verschillende locaties binnen Nederland waar je E-choppers kan huren. Enkele voorbeelden zijn: Deurne, Panningen, Valkenburg, enz.. Je hebt keuze uit meer dan 10 locaties. Voor extra informatie surf je naar: https://www.e-chopperhuren.nl/