OS58

Auto's en ander vervoer blog

Voordelig door het verkeer rijden

2 min gelezen
Spyder Wheelz prijzen

Een Spyder Wheelz prijs is aantrekkelijk omdat je een leuke moderne chopper hebt, relatief voor weinig geld en je kunt er geruisloos mee rijden. Maar dat is niet het enige voordelige aan de chopper, wil je hem opladen dan ben je slechts een dubbeltje kwijt aan oplaadkosten. Daarvoor hoef je een koop dus niet voorbij te laten gaan, dan hebben we het nog niet over alle leuke en nuttige dingen die een chopper bezit. Op de website van spyderwheelzsuperstore.store vind je alle eigenschappen en voordelen.

Twee modellen twee prijzen

De elektrische chopper is verkrijgbaar in twee modellen, dit betekent dus ook voor de Spyder Wheelz prijs. Het instapmodel om het zomaar te noemen kost net geen 2000 euro, het neusje van de zalm is de Black Edition waarvoor je bijna 2500 euro betaald. Vergelijkbaar met een goede elektrische fiets maar wel veel meer comfort en luxe voor je geld, alleen de Black Edition ziet er al uit als een flitsend model. Mooi in het zwart en de details in leuke frisse kleuren zodat je nog meer opvalt. 

Milieuvriendelijk en goedkoop

Vaak is er al commentaar op geweest dat voertuigen die elektrisch worden aangedreven erg duur zijn, bij de Spyder Wheelz prijs is hiervan niets te merken. De chopper is best luxe en comfortabel te noemen, en de prijs is erg gunstig. Zeker als je bedenkt dat je nooit meer hoeft te tanken, en je de batterij zeer voordelig oplaadt. Neem daarbij alle andere voordelen dan heb je een leuke stoere chopper voor weinig geld, die in onderhoud ook zeer voordelig is.

Spyder Wheelz prijs