OS58

Auto's en ander vervoer blog

Verhuizen? Ga naar bestelauto huren Haarlem

2 min gelezen

Sinds mijn jeugd woon ik al in Haarlem. Heb hier mijn school, familie en vrienden. Momenteel doe ik een koks opleiding. Iets wat ik vroeger als klein kind al wilde. Droomde ervan om een eigen restaurant te kunnen openen. Maar om deze droom waar te kunnen maken heb je toch de nodige diploma’s nodig. Helaas was mijn vervolg opleiding niet in Haarlem. Hiervoor moest ik naar Groningen. Heb daar een leuke kamer kunnen vinden. Helaas geen eigen appartementje voor mezelf, maar dat komt ooit nog wel. Mijn verhuizing naar Groningen was makkelijk. Had niet veel spullen om mee te nemen. Per slot kwam ik ieder weekend gewoon thuis. Al met al ik woonde op kamers. Jaren verstreken. Inmiddels mijn nodige diploma’s behaald. En heb ook al een eigen stekkie gevonden. Een leuk flatje midden in Haarlem. Echter heb ik in mijn studieperiode een leuke vriend ontmoet. Hij woont op Texel. Niet echt naast de deur. We hebben daarom ook besloten dat hij naar Haarlem gaat verhuizen. We wilden gaan samenwonen, maar hoe gaan we dit aanpakken? We hoorden van vrienden dat je een bestelauto kan huren bij bestelauto huren Haarlem. Meteen maar een afspraak gemaakt om te kijken wat voor de mogelijkheden waren.

logo_haarlem2

De verhuizing.

De grote dag is aangekomen. Mijn vriend heeft een mooie bestelauto kunnen huren. Nu kan hij in één keer vanaf Texel deze kant op komen. Lekker makkelijk een bestelauto huren via bestelauto huren Haarlem. Ook de prijs is geweldig. Hier kan geen verhuisbedrijf tegen op. Zal dan ook iedereen aanraden om eerst op de website te kijken alvorens een verhuisbedrijf in te schakelen.

ford1-1024x330