OS58

Auto's en ander vervoer blog

Uw eigen parkeerbord online bestellen

2 min gelezen

Stelt u zich voor, u heeft een afspraak met een belangrijke klant. U bent klaar om het gesprek te starten en bent met uw beste been uit bed gestapt, echter kan uw klant geen parkeerplaats vinden. De auto’s van wildvreemden staan overal voor uw bedrijf en uw klant moet hierdoor 10 lange minuten zoeken naar een plaats om te staan. Dit veroorzaakt een hoop stress, die ook te merken zal zijn aan uw klant. In dit geval is een parkeerbord van parkeerbord.nl een fantastische oplossing!

Een parkeerbord bestellen
U kan tegenwoordig online parkeerborden bestellen. Dit kan met eigen logo’s en of designs, of met een fantastisch standaard design. De parkeerborden geven iedereen de melding dat er hier niet kan worden geparkeerd. Dit is gereserveerd voor uw werknemers, klanten of bezoekers. De borden kunnen voor elke situatie worden gebruikt.

Kwaliteit
De parkeerborden worden gemaakt in dezelfde fabrieken als waar de verkeersborden worden gemaakt. Deze worden gemaakt van aluminium met een dubbel omgezette rand. De kwaliteit van deze borden zal u dus zeker tevreden doen stellen. Tevens zijn alle borden voorzien van een laminaat beschermlaag, hierdoor is uw bord ook goed beschermd tegen zon en regen.

Bevestiging
Je kan voor elke situatie een bevestigingsstuk bestellen. U kan het bord monteren op een paaltje, aan een lantaarnpaal, aan een spijlenhek of een muur. Voor al deze opties zijn er mogelijkheden. Hierdoor kan je op elke parkeerplaats een goede parkeerplek reserveren. Voorkom een extra kopzorg door een parkeerbord te plaatsen. Je vraagt hiervoor gratis en vrijblijvend een offerte aan.