OS58

Auto's en ander vervoer blog

Transport in Rotterdam gevonden

2 min gelezen

Voor mijn bedrijf was ik opzoek naar een transport bedrijf in Rotterdam. Door op het internet te zoeken en transport Rotterdam in te typen, kwam ik al snel terecht bij het bedrijf genaamd Bapies Shipping & Air Cargo. Zo las ik op de website van dit bedrijf dat zij verschillende soorten transporten regelen. Of jij het verscheept wilt hebben of via een vliegtuig, het is allemaal mogelijk bij deze onderneming. Hierdoor besloot ik om een afspraak te maken met dit bedrijf. 

Op de dag van mijn afspraak met deze onderneming, werd ik geholpen door een deskundige medewerker die mij vertelde hoe zij te werk gingen en wat mijn wensen waren voor het verschepen van mijn product. Het belangrijkste vond ik dat ik steeds op de hoogte werd gehouden waar het product zou zijn op dat moment. Dat deed dit bedrijf al standaard en de offerte die ik kreeg viel mij ook echt mee. Hierdoor besloot ik om dit bedrijf in te huren voor het transporteren van mijn product voor mijn klant.

Mijn product goed aangekomen bij klant

Door het transport in Rotterdam is mijn product goed aangekomen bij mijn klant. Ik werd steeds op de hoogte gehouden door Bapies Shipping & Air Cargo waar het pakket op dat moment was. Dit bedrijf houdt zich echt aan hun woord en gaan zeer voorvuldig met jou spullen om. Zo werd het product opgehaald bij mijn bedrijf en werd het bij mijn klant netjes afgeleverd. Voor mijn volgende transport huur ik dit bedrijf zeker weer in.