OS58

Auto's en ander vervoer blog

Tips voor valet parking bij Schiphol

1 min gelezen

Wanneer je voor een wat langere tijd op reis moet je wellicht ergens je auto kwijt. Lang parkeren bij Schiphol is dan een optie. Deze parkeerterreinen zijn echter een wat langere afstand lopen. Dat is een afstand die je na een lange vlucht waarschijnlijk niet meer wilt afleggen. Valet parking is dan een goede oplossing. Je auto wordt dan gewoon voorgereden zodat jij kunt instappen en wegrijden. In dit artikel lees je enkele tips die je kunt gebruiken bij het zoeken van een valet parking dienst in de buurt van Schiphol.

  1. Bekijk verschillende opties

De eerste gedachte gaat natuurlijk uit naar Schiphol zelf. Dit is echter niet de enige op de markt die deze dienst aan kan bieden. Online zijn allerlei verschillende opties te vinden. Zo kun jij iets vinden wat voldoet aan jouw eisen.

  1. Kijk altijd naar de betrouwbaarheid

Het probleem met online valet parking diensten is natuurlijk dat je niet weet wie betrouwbaar is. Het is daarom belangrijk dit altijd van tevoren te controleren. Dit kan door middel van het lezen van recensies. Als het niet goed voelt moet je natuurlijk nooit je auto aan een bedrijf afgeven.

  1. Weeg kosten tegen elkaar op

Je kunt het beste de kosten van verschillende opties tegen elkaar op. Misschien is het voor jou wel fijner en goedkoper om je auto gewoon te parkeren zonder de valet optie.