OS58

Auto's en ander vervoer blog

Spuiterij Haarlem levert goed werk

1 min gelezen

1 Mijn auto is een tijdje geleden bekrast in de straat. Ik heb geen idee wie dit gedaan heeft maar het is natuurlijk niet leuk. De auto is ook nog eens vrij nieuw. Gelukkig is de auto al risk verzekerd dus ik heb geld gekregen om de auto te laten spuiten. Dit heb ik gedaan bij Spuiterij Haarlem. Hier ben ik op gekomen toen ik opzoek was naar een spuiterij op het internet. Er zijn verschillende zaken die deze dienste aanbieden maar deze in Haarlem was het goedkoopste vandaar dat ik deze heb gekozen.

Auto naar toe gebracht2

Aangezien de prijs goed was en de kwaliteit ook goed leek heb ik mijn auto hier naar toe gebracht. Ze zijden dat het ongeveer twee weken zou gaan duren maar na een week belde ze me al terug. Ik mocht toen langs komen om de auto op te halen. De auto stond voor de ingang en zag er weer uit zoals ik hem gekocht had. Dit was echt super gaaf. Ik mocht toen gaan afrekenen en de prijs was echt zo laag als dat er op de website werd aangegeven.

Een hele goede service

Toen ik thuis kwam zag ik dat ze een plekje bij het portier waren vergeten. Ik heb toen gebeld en ze hebben het heel snel nog goed kunnen maken. Spuiterij Haarlem is echt een top bedrijf.