OS58

Auto's en ander vervoer blog

Scootmobiel Vitaal een top webshop!

2 min gelezen

1Vandaag ga ik het over scootmobiel Vitaal hebben. Dit ga ik vandaag doen omdat mijn moeder hier pas geleden haar aankoop gedaan heeft. Mijn moeder is al wat ouder en dit is een makkelijkere manier voor haar om zich te verplaatsen. Zo koopt ze bijvoorbeeld zelf nog haar boodschappen, kleding, eigenlijk alles! Ze begon wel te merken dat ze hier meer moeite mee kreeg en daarom is ze opzoek gegaan naar een oplossing.

Een oplossing

2

Mijn moeder is nog erg ondernemend en dat is ook iets waar ik erg trots op ben, ik hoop dat ik dat op haar leeftijd ook nog ben. Ze heeft de scootmobiel namelijk zelf aangeschaft. Ze vertelde me dat ze veel goede verhalen hoorde over scootmobiel Vitaal en dat ze hierdoor een kijkje nam op de website. Hier zag ze de tweede hands mobielen staan. Ze wilde niet te veel geld betalen voor een rollator daarom koos ze voor deze optie. Uiteindelijk heeft ze een prachtig apparaat voor een leuke prijs binnengehaald, echt een fantastische aankoop!

Ze is erg tevreden over de scootmobiel

Inmiddels heeft ze haar elektrisch aangedreven rolstoel al een tijdje en ze komt er zelf mee naar mij toe. Ik woon vlakbij mijn moeder in de buurt en pas geleden kwam ze trots naar mij toe om haar aankoop te laten zien. De elektrisch aangedreven rolstoel zag er echt keuriguit en je kon niet zien dat hij tweede hands is. Ik vind het erg knap dat ze deze aankoop zelf gedaan heeft en dat ik jullie hierdoor een leuke tip kan geven.3

Meer berichten