OS58

Auto's en ander vervoer blog

Rolstoelauto kopen? Deze mogelijkheden heb je

2 min gelezen
Vervoer rolstoel

Je hebt heel wat opties wanneer je erover nadenkt om een rolstoelauto aan te schaffen. In veel gevallen is een rolstoelauto of ander aangepast vervoer een echte uitkomst. Het kan zijn dat je een passagier in een rolstoel wilt vervoeren. Maar ook wanneer je als rolstoelgebruiker zelf wilt rijden zijn er mogelijkheden. Waar kun je terecht wanneer je professioneel en bruikbaar advies wilt? Als het gaat om het kopen van aangepast vervoer is Freedom Auto Aanpassingen een gespecialiseerd bedrijf die je graag helpt met het maken van een keus.

Er zijn heel wat soorten aangepast vervoer die je kunt kiezen. Samen met een adviseur van Freedom ga je kijken naar wat je mogelijkheden zijn en wat het beste bij jouw situatie past. Je kunt bijvoorbeeld een proefrit aanvragen in een van de auto’s. Op deze manier kun je op je gemak diverse auto’s bedienen en zelf ervaren wat je prettig vindt.

Met de rolstoel in de auto

Ontdek nu zelf jouw opties

Of je nu op zoek bent naar een aangepaste auto, bus, taxi of een van de andere opties: Freedom heeft het. Je kunt kiezen uit tal van modellen die stuk voor stuk zijn voorzien van de beste extra’s. Zo is het vlak verlaagd zodat de rolstoel op gelijke hoogte van de andere passagiers zit. Daarnaast kan de rolstoelgebruiker ook goed uit het raam kijken. Aangepast vervoer kopen kan dus heel aangenaam zijn! Wil jij weten wat jouw opties zijn? Neem een kijkje op de website en ontdek zelf hoeveel mogelijkheden je hebt.