OS58

Auto's en ander vervoer blog

Rijbewijs Arnhem: Opzoek naar een rijbewijs? Klik hier!

1 min gelezen
rode-auto

Laatst zocht ik op internet naar Rijbewijs Arnhem en vond ik een groot aantal rijscholen, waarbij je een rijbewijs kon halen. Een vriend van mij is vorige week 19 jaar oud geworden en wilt graag zijn rijbewijs B halen. Mijn vriend heeft pas geleden werk gevonden in een andere stad dan dat hij woont en wilt niet meer met de trein reizen omdat zijn werk niet zijn reiskosten vergoed.

Kosten

Het komt veel duurder uit voor mijn vriend als hij met de trein naar zijn werk gaat dan met zijn auto. Hij wilt zo snel mogelijk zijn rijbewijs halen zodat hij ook makkelijker naar zijn werk gaat zonder dat hij in de problemen komt met zijn aankomsttijd, want het is nog al vaker zo dat er veel vertraging plaats vindt als je met de trein naar werk gaat.

Na het zoeken op de internet zijn mijn vrieauto-muntennd en ik samen eruit gekomen dat een rijschool als ANWB in Arnhem een mooi pakket aanbied en ook nog eens een spoedcursus aanbied waarbij mijn vriend zijn rijbewijs B al in 10 dagen kan behalen.

Contact

Mijn vriend en ik hebben contact opgenomen met ANWB Rijschool Arnhem en hebben een ANWB spoedcursus aangevraagd. Dit houd in dat mijn vriend zijn rijbewijs in 10 dagen kan behalen, maar wel 3 á 4 uurtjes achter elkaar lessen moet gaan volgen. Een spoedcursus komt zeer van toepassing als je snel en gemakkelijk je rijbewijs B nodig moet hebben binnen een korte periode. deal-gesloten