OS58

Auto's en ander vervoer blog

Op zoek naar een Taxi in Arnhem?

2 min gelezen
Arnhem

Laatst had ik een taxi in Arnhem nodig. Normaal gesproken ga ik nooit met een taxi, ik neem altijd het openbaar vervoer. Maar nu wilde ik graag naar een feestje. Ik had geen zin om afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer, dan zit je toch de hele tijd op je horloge te kijken of je de bus niet mist. En net als het gezellig is dan moet je weer weg. Ik besloot dus om een taxi te nemen.

Taxi Arnhem

Taxi Rio is een taxi in Arnhem

Omdat ik graag voorbereid ben, besloot ik om alvast wat rond te gaan vragen bij vrienden en kennissen of zij wel eens een taxi in Arnhem hadden genomen en zo ja, welk bedrijf. Een collega vertelde dat ze goede ervaringen had met Taxi Rio. Leuke taxichauffeur en gewoon goed, comfortabel en veilig van A naar B. Uit haar verhalen kreeg ik een heel goed beeld dus ik besloot om alvast het telefoonnummer in mijn telefoon te zetten zodat ik direct kon bellen als ik naar huis wilde.

Taxi Rio

Mijn ervaringen met Taxi Rio

Zo gezegd, zo gedaan. Na een gezellig feestje belde ik Taxi Rio en hij was al heel snel ter plekke. Snel en vakkundig heeft hij me keurig thuis gebracht. Het was een gezellig ritje. Wat ik ook fijn vond is dat je gewoon met pin kunt betalen in de taxi. Je hoeft dus geen contact geld mee te nemen voor de taxi maar aan je pinpas heb je genoeg. Ook fijn als je eens een taxi moet nemen terwijl je daar niet op voorbereid bent. Bijvoorbeeld omdat je de laatste trein hebt gemist of omdat je halsoverkop ergens naar toe moet. Mocht je een taxi in Arnhem nodig hebben dan kan ik Taxi Rio zeker van harte aanbevelen.