OS58

Auto's en ander vervoer blog

Op zoek naar een klassieke auto ? Cars by Lex is de oplossing voor u

1 min gelezen

Cars by Lex is gespecialiseerd in het verkopen, repareren, restaureren, onderhouden van klassieke auto’s. Voor schadeherstel en APK keuring kunt u ook bij ons terecht. Cars by Lex is gevestigd in Waalwijk en heeft ervaring op het gebied van Engelse sportauto’s. Sportauto’s zoals, Austin Healey, Aston Martin, Jaguar, MG, Morgan, Triumph zijn een onderdeel van onze collectie. Cars by Lex verkoopt ook een brede collectie oldtimers van zeer hoge kwaliteit. Wij staan er bekend om onze kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, budgetteren en het maken van een gedegen plan van aanpak voor onze klanten.

Onze garage

Cars by lex heeft een uitstekende garage tot zijn beschikking. Klanten kunnen hier terecht  voor kleine of grote reparaties voor hun auto. Jaarlijks maken vele klanten een afspraak bij onze garage in Waalwijk om hun APK te laten keuren of voor een onderhoudsbeurt. Onze garage is uitgerust met 7 bruggen, remmentestbank en 4 monteurs die gespecialiseerd zijn in het repareren van auto’s. De klant kan indien gewenst een offerte laten maken voor de reparatie. Na goedkeuring kan de reparatie worden uitgevoerd in onze garage.

Auto inruilen

Bij het inruilen van een auto kunnen wij u van dienst zijn. Stuur een mail naar ons met daarin een korte omschrijving van uw auto. Een foto of een filmpje kan ons ook helpen bij het maken van een inruilindicatie voor uw auto. Onze specialisten staan klaar voor u om u te helpen bij het maken van een inruilindicatie.