OS58

Auto's en ander vervoer blog

Occasions Terneuzen helpt je aan een goede auto!

1 min gelezen

1 Ben je opzoek naar een leuke nieuwe auto dan heb ik hier de ideale plek voor je. Ik ga het vandaag namelijk hebben over Occasions Terneuzen. Dit is een dealer die heel veel leuke tweedehands auto’s verkoopt voor een schappelijke prijs. Mijn zoon heeft hier ook zijn eerste auto gekocht vandaar dat ik precies weet wat ze te bieden hebben en dat is dus kwaliteit voor een lage prijs. De meeste mensen die opzoek zijn naar een tweedehands auto zoeken ook naar kwaliteit voor een prijs die betaalbaar is. Auto’s die hier vandaan komen zijn eerst goed getest en schoongemaakt hierdoor lijkt het net of je een nieuwe auto hebt gekocht.

Verder hebben ze ook nog eens een hele goede service

Ik weet dat ze een goede service hebben als je auto bijvoorbeeld kapot is na een maan dat je hem gehaald hebt kan je gewoon nog terug en repareren ze het voor je. Dit vertelde ze me namelijk toen we de auto voor mijn zoon kochten. Dit geeft meteen een beetje vertrouwen natuurlijk. 2

Heel tevreden over de auto

Mijn zoon is erg tevreden over de auto. Hij rijdt er elke dag vele kilometers in richting het werk. De auto is al wat ouder maar heeft er geen enkele moeite mee. Hij is ook niet veel kwijt aan benzine, de onderhoud is daarbij ook nog goedkoop. Volgens hem is dit een ideale eerste auto en dit allemaal door Occasions Terneuzen. Neem dus een kijkje op de website!