OS58

Auto's en ander vervoer blog

Occasions Oss biedt een zeer goede service

1 min gelezen

Bent u op zoek naar een mooie en jonge occasion? Dan bent u bij occasions Oss aan het juiste adres! Bij occasions Oss hebben ze een steeds wisselende voorraad occasions in verschillende prijsklassen. De ingekochte auto’s zijn mooie en goed onderhouden auto’s met een echte originele kilometerstand (NAP). Mocht er geen auto in de voorraad bij staan die u wenst te hebben? Dan kunt u dit doorgeven aan occasions Oss. Zij zullen dan hun ogen open houden en u op de hoogte houden wanneer ze een zelfde soort auto op voorraad hebben of weten waar ze deze kunnen verkrijgen. Occasions Oss heeft een aantal connecties met autobedrijven waar zij al lang zaken mee doen en kunnen daarom veel voor u regelen.

Occasions Oss is gespecialiseerd in rijk uitgeruste auto’s afkomstig van dealerbedrijven in zowel Nederland als buitenland. Deze auto’s worden in de regel verkocht aan u als consument. merkdealers en universele garages.

Zelf zou ik het iedereen aanraden om hier uw auto te kopen. Er werken erg vriendelijke werknemers en de specialisten kunnen u erg goed adviseren.

Contact

Wilt u een van de occasions Oss komen bekijken? Dan is dit mogelijk op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ook kunt u occasions Oss bereiken voor eventuele vragen of een afspraak maken via het telefoonnummer 06-46227984 of 06-23076033. Is Occasions Oss hier niet op bereikbaar, dan zou u ook een e-mail kunnen sturen naar info@overmeerautos.nl.