OS58

Auto's en ander vervoer blog

Mijn auto is een sloopauto geworden – Wat nu?

2 min gelezen
sloopauto

Af en toe gebeuren er natuurlijk wel is ongelukken met voertuigen. Hier is helaas niks tegen te doen. Soms zijn de ongelukken op de weg zo erg dat je auto total loss verklaart kan worden. Dit betekent dat je auto een sloopauto is geworden. Maar wat is een auto die total loss is nou eigenlijk? Een total loss voertuig is een total loss voertuig wanneer de reparatiekosten de dagwaarde overstijgen. Als je auto mankementen heeft en je deze voor meer geld dan de dagwaarde van de auto kunt laten repareren weet je dat je te maken hebt met een sloopauto. 

sloopauto

Auto inkoop van gebruikte en kapotte auto’s bij Cor Van Kammen

Wij zijn gericht op het inkopen van gebruikte auto’s, terreinwagens, bedrijfsauto’s en defecte voertuigen en voertuigen met een hoge kilometerstand. Wij kopen alle soorten gebruikte auto’s in heel Nederland. Ook voor oudere voertuigen zijn goede prijzen te realiseren. Onze auto-auto inkoop voor export biedt u de mogelijkheid om uw oude gebruikte auto voor een goede prijs te verkopen, zelfs als er in Nederland. niet veel kopers voor zijn. Wij bieden u gratis expertise voor uw gebruikte auto en kopen deze zelfs als er geen kopers meer zijn in dit land. Wij zijn al jaren actief in de in- en export van auto’s en betalen eerlijke prijzen voor uw auto. Contante betaling en annulering op dezelfde dag gegarandeerd. Wacht niet langer met het verkopen van uw oude auto en maak van de gelegenheid gebruik om deze snel en tegen een goede prijs te verkopen bij de aankoop van een auto voor de export. 

Wat krijg je als je je auto naar sloop brengt?

Gemiddeld levert een complete sloopauto 75 tot 150 euro op. Hoewel dit gemiddelde wellicht bruikbaar lijkt, is het toch verstandig om je er niet op blind te staren.

Meer berichten