OS58

Auto's en ander vervoer blog

Met een Volvo-occasion haal je het maximale uit je tweedehands auto

2 min gelezen
Volvo dealer

Als je op een bepaald moment een nieuwe auto nodig hebt, dan heb je heel wat knopen door te hakken. De belangrijkste betreft daarbij: ga je op zoek naar een volledig nieuwe wagen, of houd je het bij een tweedehands? Zo’n tweedehands auto, ook wel een occasion genoemd, wordt door velen boven nieuwaanschaf verkozen. Occasions zijn namelijk een stuk goedkoper en staan, mits opgeknapt door een vakkundige dealer, garant voor nog een lange levensduur. Heb je de voorkeur voor een Volvo? Een speciale Volvo dealer kan je dan het best aan een geschikte Volvo-occasion helpen.

Positieve eigenschappen Volvo

Volvo is een Zweeds automerk dat al zowat honderd jaar bestaat. Dat zij de tand des tijds zo glansrijk hebben overleefd duidt erop dat dit een sterke speler is in de automarkt. Volvo staat alom bekend om de volgende positieve eigenschappen:

Al bijna honderd jaar kan niemand om dit Zweedse automerk heen. Ze maken een vast onderdeel uit van het straatbeeld in vele landen wereldwijd. Dat is niet voor niets, want Volvo-auto’s hebben de volgende voordelen te bieden:

• In de automarkt heeft Volvo altijd voorop gelopen bij het ontwikkelen van nieuwe veiligheidsinnovaties. Volvo’s behoren dan ook tot de veiligste auto’s, in die zin dat wanneer je een ongeluk krijgt, de kans op lichamelijk letsel zo klein mogelijk gemaakt is. 

• In vergelijking met andere automerken levert Volvo al jarenlang goede prestaties op het vlak van betrouwbaarheid. 

• Volvo’s zijn charismatische auto’s met een vleugje luxe. • Volvo’s kenmerken zich door veel zit- en beenruimte voor bestuurder en passagiers.