OS58

Auto's en ander vervoer blog

Je boot zomer en winter als nieuw

2 min gelezen
ultramar

Voor de meeste mensen is de boot een leuke hobby, ze zijn er trots op en willen zomer en winter hun plezierjacht in perfecte conditie houden. Het schoonhouden en onderhouden van de boot hoort daar natuurlijk ook bij, laat je vuil op je boot zitten dan kan dit na langere tijd beschadigingen veroorzaken. Door het gebruik van ultramar heb je altijd een prachtig mooie boot, niet alleen mooi maar ook nog beschermd tegen vuil en de verschillende weersomstandigheden waarmee je te maken krijgt. Onderschat de invloed van water, zand, regen en zout niet op je boot.

ultramar

Het onderhoud van je boot

Je denkt misschien dat het wel mee zal vallen waarmee je te maken krijgt, maar vele omstandigheden zorgen dat het goed onderhouden van zeildoeken en je boot echt nodig is. Vaak worden algen, schimmels, vliegjes en andere soorten vuil vergeten, deze kunnen dus wel degelijk van invloed zijn op je boot. Door zeildoeken te impregneren met ultramar, zorg je ervoor dat vuil en andere dingen eenvoudig verwijderd kunnen worden tijdens het reinigen van je boot. Ook zal er minder vuil en andere dingen hechten aan het doek of de boot zelf. 

ultramar

Verleng de levensduur door goed onderhoud

Door het gebruik van de producten van ultramar verleng je met goed onderhoud de levensduur van je doeken en zeilen die je op de boot gebruikt. Door alles te gebruiken van het merk heb je optimale bescherming voor je boot, de producten laten op het doek of zeil geen vlekken achter. Voor optimale bescherming is het goed eerst de oppervlakken te reinigen, het impregneermiddel wat je gebruikt maakt het materiaal echt waterdicht. Het doek is ook bestemd tegen UV licht, algen en zout, het merk is op waterbasis waardoor het geen schadelijke stoffen bevat. Doe voortaan zelf het onderhoud aan je boot, eenvoudig en met een prachtig resultaat als gevolg.