OS58

Auto's en ander vervoer blog

Je auto verkopen

2 min gelezen
Auto inkoop Rotterdam

Soms kun je niet anders dan je auto verkopen, maar je vraagt je vast af wat een betrouwbare partij is om je auto aan te verkopen. Naast een eerlijke prijs voor je auto, heb je ook geen zin om iedere dag vreemde aan de deur te hebben. Auto inkoop Rotterdam is een zeer betrouwbare partij, die je auto inkoopt tegen een mooie en eerlijke prijs. Als particulier is het zeer eenvoudig om je auto te verkopen, door het grote netwerk wat zij hebben kopen ze makkelijk auto’s in. In een paar simpele stappen heb je een goede prijs. 

Transparantie

Wanneer je een prijs krijgt voor je auto, wil je wel weten waar deze op gebaseerd is, niet voor niets wordt je daarom betrokken in het gehele proces rondom de verkoop. Experts beoordelen de staat van je auto, waardoor je een eerlijke prijs krijgt waar je als eigenaar recht op hebt. Wil je weten wat je voor je auto krijgt, kun je op de website van Auto inkoop Rotterdam eenvoudig je gegevens invullen. Door foto’s toe te voegen van de auto, of eventuele schade krijg je een heldere offerte van het bedrijf. In de regel gebeurd dit binnen 48 uur.

Auto inkoop Rotterdam

Inplannen van een afspraak

Natuurlijk is het bod wat je voor je auto krijgt niet zomaar uit de lucht gegrepen en nergens op gebaseerd, per mail of telefonisch wordt er een toelichting gegeven hoe het bod tot stand is gekomen. Ben je het eens met de waardebepaling dan kun je tijdens dit gesprek direct een afspraak inplannen, tijdens deze afspraak wordt de auto gecontroleerd en wordt er een definitief bod gedaan. Ga je hiermee akkoord dan volgt de laatste stap, Auto inkoop Rotterdam maakt de administratie in orde voor de verkoop van je auto. Het enige wat jij moet doen, is de auto overdragen en het geld ontvangen.