OS58

Auto's en ander vervoer blog

Ik geniet weer van mijn auto

1 min gelezen
Autobekleding reparatie

Als nieuw

Hoi, ik ben Woud en ik wilde eerst een nieuwe auto kopen, maar ik zat erg te twijfelen. Mijn auto reed nog fantastisch, maar de bekleding in mijn auto was er slecht aan toe. Ik vond het daarom zonde om een nieuwe auto te kopen. Ik had besloten om een autobekleding reparatie uit te laten voeren. Achteraf was dat de beste keus. Nu heb ik extra geld over en mijn auto is weer als nieuw. Eerst zaten er wat scheuren en vlekken, vooral op de achterbank waar mijn kinderen hebben gezeten. Nu dat ik gescheiden ben en de kinderen niet meer zie, heeft het zin om de autobekleding te herstellen.

Autobekleding reparatie

Trots als een pauw

Mijn auto straalt als een pareltje vanbinnen. Dr. Vinyl heeft al jaren lange ervaring en weten hoe ze dit moeten aanpakken. Over de prijs is niks te zeggen en dat is een mega pluspunt. De kwaliteit is gruwelijk hoog en ze zijn goed bereikbaar om een afspraak te maken.

Aanrader!

Misschien kon u het wel raden, maar het is gegarandeerd een aanrader om de autobekleding te laten herstellen door Dr. Vinyl, dat bespaart ook nog eens een paar centjes!