OS58

Auto's en ander vervoer blog

Gasveer specialist MParts adviseert u graag

2 min gelezen
Gasveer

GasveerMParts is een online aanbieder die voor iedere situatie de juiste gasveer aan u weet te adviseren. Wij geloven niet in de standaard oplossing; iedere situatie is weer anders en vraagt om een unieke gasdrukveer die het beste uit uw toepassing haalt. Onze gasveren zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten en de lengte verschilt dan ook van enkele millimeters tot enkele meters. Het is dan ook niet voor niets dat de gasveer zeer geschikt is voor meerdere toepassingen, niet alleen wordt dit onderdeel vaak in de autobranche gebruikt, ook in de machinebouw wordt de gasdrukveer steeds populairder.

Bansbach biedt u al jarenlang kwaliteit

Koopt u een gasdrukveer bij MParts? Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Al onze producten zijn namelijk afkomstig van het Duitse merk Bansbach. Met al meer dan 40 jaar ervaring in de machine- en apparatenbranche kunnen we wel stellen dat dit bedrijf zeer klantgericht is en altijd een passend aanbod ontwikkelt. En daar kunt u nu van profiteren bij MParts! U kunt onze producten online bekijken waar u tevens alle extra informatie vindt die u nodig heeft om de juiste keuze te maken. Ook vindt u hier een handleiding over het configureren van uw gasveren

MPartsKies uit onze uitgebreide voorraad

Bij gasveren specialist MParts kunt terecht voor diverse soorten gasveren, waaronder blokkeerbare, RVS en aluminium. Uiteraard hebben wij standaard voldoende gasveren op voorraad zodat wij u altijd snel kunnen voorzien van de juiste veren. Wanneer u in tijdsnood zit omdat u dringend een onderdeel nodig heeft, kunt u zelfs kiezen uit ons uitgebreide voorraadprogramma. Indien u vragen heeft over onze producten of niet goed weet welk product u moet hebben, kunnen wij u vrijblijvend adviseren.