OS58

Auto's en ander vervoer blog

Financial lease Peugeot

1 min gelezen

financial-lease-twenteZakelijk in een nieuwe of gebruikte Peugeot rijden? Bij Financial Lease Twente heeft u de ruime keuze uit diverse financial lease arrangementen. Ons team staat altijd voor de ondernemer klaar met kennis, ervaring en enthousiasme. Heeft u toch nog moeite met de keuze van financial lease voor een tweedehands of nieuwe Peugeot? Wij denken graag met u mee!

Een uitstekende deal voor ondernemer

Financial lease is vooral voor ondernemers of starters in het MKB interessanter dan koop. De Peugeot blijft op uw balans staan en met financial lease op bedrijfswagens met het label “zeer zuinig” profiteert u ook nog eens van uw financieringsaftrek. Dat betekent dus onder andere dat u géén belasting hoeft te betalen over (een gedeelte van) het aanschafbedrag. Hoe groot dit voordeel is, hangt volledig af van uw jaartotaal aan investeringen

Met financial lease voor een tweedehandse of nieuwe Peugeot kunt u deze investering buiten uw normale bedrijfsfinanciering houden. Hierdoor wordt u direct economisch eigenaar en kunt u uw nieuwe of tweedehands Peugeot op uw bedrijfsbalans plaatsen. De maandlasten worden op uw financiële en bedrijfssituatie toegespitst. Zo kiest u zelf de looptijd die het beste bij de gebruiksperiode en afschrijving van de auto past.

Kies vandaag uw Peugeot uit

Zou u graag willen weten welke Peugeot bedrijfswagens u uit kunt kiezen? Wacht dan niet langer en bekijk snel hieronder ons aanbod in Peugeot bedrijfswagens.

Meer berichten