OS58

Auto's en ander vervoer blog

De voordelen van privé shortlease

1 min gelezen

Een auto leasen is al langere tijd erg populair. En dat is ook niet zo gek, want het brengt veel voordelen met zich mee. Echter zit je al snel vast aan een leasecontract van meerdere jaren. Je zult dit contract moeten doorlopen, en kan het niet zomaar afkopen. Het kan dus zo zijn dat je voor een kortere tijd een auto nodig hebt. Juist in dat geval is prive shortlease ideaal. Zoals de naam al zegt, kun je hiermee voor kortere tijd een auto huren. Ben je benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden hiervan? Lees dan vooral even verder.

prive shortlease

Shortlease voor auto’s

Heb je voor kortere tijd een auto nodig? Dan is shortlease wat voor jou. Want zoals de naam het al zegt, kun je met shortlease een auto voor korte tijd leasen. Je kunt dan bijvoorbeeld een reis maken, en de auto daarna weer inleveren. Het is dus eigenlijk hetzelfde als een auto leasen, maar dan voor een kortere periode. Je zit dus niet vast aan jarenlange contracten. In plaats daarvan lease je jouw auto zolang je hem nodig hebt. De auto lease je voor een maand, en daarna kun je het contract dagelijks opzeggen.

prive shortlease

Shortlease is dus heel flexibel, maar het brengt nog meer voordelen met zich mee. Zo krijg je een allrisk verzekering, en het maakt niet uit waar je naartoe reist. Tevens heb je al binnen een dag je auto op de stoep staan. Een ander voordeel is dat de auto’s rijk uitgerust zijn.