OS58

Auto's en ander vervoer blog

De voordelen van auto operational lease

2 min gelezen

Wil je als ondernemer of privé graag in een aantrekkelijke, representatieve auto rijden en volop profiteren van de voordelen die leasen te bieden heeft? Dan kan auto operational lease voor jou een ideale oplossing zijn. Auto operiationnal lease is een variant op andere leasevormen die veel extra’s te bieden heeft voor wie slim, gemakkelijk en optimaal wil kunnen autorijden. Maar wat houdt operational lease precies in? En wat maakt auto operational lease zo aantrekkelijk voor met name ondernemers, maar ook voor particulier autorijders? Dit blog geeft de nodige uitleg, dus lees snel verder en ontdek wat auto operational jou allemaal kan opleveren!

Wat is auto operational lease voor leasevorm?

Wie kiest voor het leasen via de constructie van auto opertional lease, maakt het zichzelf heel gemakkelijk. Auto operational lease houdt namelijk in dat je een auto least, waarbij je een maandelijks bedrag betaalt waar vrijwel alle kosten die met autorijden te maken hebben in opgenomen zijn. Denk hierbij aan onderhouds- en wegenbelasting, de APK, afschrijvingskosten en allerlei verzekeringen die bij autorijden komen kijken. Eigenlijk is alle speelt, behalve de brandstofkosten die je maakt. Dat zijn bij operationele lease van een auto de enige bijkomende kosten die je maakt.

Meer overzicht over de vervoerskosten

Kiezen voor een auto operational lease biedt je overzicht over de maandelijkse vervoerskosten die je als ondernemer, zzp’er of als particulier maakt. Dat zorgt voor overzicht en geeft tegelijk ook rust en zekerheid. Je hebt meer overzicht van alle transportkosten die je maakt en weet waar je aan toe bent.

Je rijdt in een nieuwe en representatieve auto

Fijn aan operational lease voor een auto is dat je veel keuze hebt aan merken en modellen die nieiw zijn. Met auto operational lease rijdt je altijd rond in een representatieve en (nagenoeg) nieuwe auto. Bekijk nu wat er allemaal mogelijk is op dit gebied!