OS58

Auto's en ander vervoer blog

De Uclear hbc200 kopen

1 min gelezen
Uclear hbc200

Zodra je de titel leest, een Uclear hbc200 kopen, zie ik je al denken. Onder de motor liefhebbers van ons weten zij al wat hiermee wordt bedoeld, maar voor de leek zal ik dit uitleggen. Dit apparaat zorgt ervoor dat je tijdens het rijden goed met elkaar kan praten. Ook kan je hiermee telefoongesprekken voeren zonder dat je last hebt van de wind en andere geluiden tijdens je rit. Door een gepatenteerde ABF technologie voor ruisonderdrukking is dit allemaal mogelijk. Het is mogelijk om in elke helm zo een installatie in te bouwen. Voor meer informatie hierover kan je het beste eens op de website van Manu’s Motorparts kijken.  Uclear hbc200

Wat een uitkomst

Vaak ben ik op de weg als vertegenwoordiger, maar dat was voorheen nooit mogelijk met mijn motor. Tot ik de mogelijkheid hoorde om een Uclear hbc200 in mijn helm in te laten bouwen. Nu kon ik tijdens mijn rit alsnog klanten te woord staan.

Tijdens mijn vakantie ben ik met een goede vriend gaan toeren door Nederland. Het leuke hieraan was dat wij tijdens deze rit met elkaar konden communiceren. Voorheen moesten wij een plek zoeken om te stoppen en daar konden wij overleggen waar wij heen gingen. Nu konden wij dit via onze headsets doen.