OS58

Auto's en ander vervoer blog

Container transport

1 min gelezen

Al jarenlang verzorgt L. de Kraker Transport VOF uit Zeeland mijn Container transport. Het is een bedrijf waar wij zeer tevreden over zijn.
Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in het transport bedrijf, dat je zeker weet dat het op tijd en veilig aankomt. Daarom zal ik ook zeker niet snel overstappen, bij Container transport weet ik waar ik aan toe ben.

logo

Super service voor een scherpe prijs

Ik kwam er terecht via een goede vriend, hij was zeer te spreken over het bedrijf. Ik had net een bedrijf opgestart en het begon goed te lopen. Ik kreeg orders vanuit het buitenland, waardoor ik het transport wou uitbesteden. Het is fijn om te weten dat het in goede handen is. Door zijn tevredenheid heb ik besloten om één transport door hun te laten doen. Dit beviel erg goed, ik hoefde mij nergens zorgen over te maken en sindsdien ben ik hun klant. In al deze jaren heeft het bedrijf ons, mijn vriend en mij, nog nooit teleurgesteld. Keer op keer weten ze hun service en kwaliteit meer dan waar te maken.

Wagen

Professioneel transport bedrijf

Het is een professioneel bedrijf, dat is opgericht in 2003. De klant staat bij hun centraal. Ze vervoeren voornamelijk naar België, Duitsland en Frankrijk. In overleg zijn er ook andere bestemmingen mogelijk voor container transport.

Een echte aanrader

Kortom, voor Container transport ben je bij L. de Kraker Transport VOF uit Zeeland aan het juiste adres.

Container