OS58

Auto's en ander vervoer blog

Wil jij ook jouw rijbewijs Nijmegen halen?

1 min gelezen
rijbewijs nijmegen

Als heel prettig ervarenrijbewijs nijmegen

Eindelijk heb ik mijn rijbewijs Nijmegen gehaald. Nu kan ik eindelijk gaan sparen voor mijn eerste eigen auto om mee door het land te rijden. Het ging redelijk gemakkelijk om het examen te halen. Ik had een hele goede instructeur die mijn op m’n gemak wist te laten voelen, waardoor ik veel sneller leerde dan ik had verwacht. Van tevoren was ik erg zenuwachtig en daardoor ging mijn eerste keer ook niet zo heel goed. Ik heb toen een pakket aangeschaft met daarin 30 lessen, wat achteraf ruim voldoende bleek te zijn. Wel ben ik blij dat ik er niet minder gekocht heb, want hierdoor heb ik nog een aantal keer goed kunnen oefenen voordat het voor het echt moest.

rijbewijs nijmegenAanrader!

Mijn rijbewijs in Nijmegen halen was een goede keuze. Ik heb eerst nog getwijfeld om het te doen bij mijn ouders, maar ik ben blij dit niet te hebben gedaan. Het is namelijk zo dat ze je overal kunnen ophalen, dus ik liet me vaak ophalen op school en dan daarna thuisbrengen. Hierdoor was ik geen extra tijd kwijt met het reizen erheen, wat een hoop scheelde. Hierdoor heb ik het ook vaak in tussenuren kunnen doen, waardoor ik de avonden gewoon vrij had voor leuke dingen of huiswerk. Ik heb het als onwijs prettig ervaren en zou het daarom ook aan iedereen aanraden. Als je nog vragen hebt, kun je ook gemakkelijk contact opnemen en staan ze open voor al jouw vragen.