OS58

Auto's en ander vervoer blog

Weer veilig en snel thuis na een avond stappen

2 min gelezen
tilburgcitytaxi

tilburgcitytaxiEen tijdje geleden kwamen we, ik en wat collega´s, op het idee om een keertje iets leuks te gaan doen buiten werk om. Omdat we al zo vaak uiteten zijn geweest en bioscopen hebben bezocht, leek het ons leuk om een keer uit te gaan. Ons plan werd dan ook om uit te gaan in het centrum van Tilburg. Alleen was er nog een probleem, het vervoer terug naar huis. Omdat we allemaal niet heel vaak uitgingen wisten we niet snel hoe we dit moesten regelen. Maar toen ik op het idee kwam om met zijn allen een taxi te pakken, ging iedereen ermee akkoord. Het was dan ook mijn taak om een taxi te regelen. Dit deed ik bij www.tilburgcitytaxi.com/.

Vervoer terug regelen was zo gedaan

 

Kort voordat we uit gingen had ik al een belletje gepleegd naar het nummer www.tilburgcitytaxi.com/ om ons te vervoeren van Tilburg naar de vestiging van ons bedrijf, waar we ook op het begin van de avond zouden afspreken. Hiermee ging taxi Tilburg gelijk akkoord. Ook was het tijdstip van de rit, 4 a 3 uur s´nachts geen probleem voor www.tilburgcitytaxi.com/. Het regelen van de taxi was voor mij geen enkel bezwaar want het was zo gedaan.

tilburgcitytaxi

Chauffeur, prijs en auto bevielen goed

 

Aan het begin van de avond zat de sfeer er al lekker in. We deden eigenlijk in alle café´s een lekker drankje en af en toe bestelden we ook een lekker hapje. De tijd vloog voorbij en dat kwam vooral omdat we het erg gezellig met elkaar hadden. Door het uitgaan is onze teamgeest sterk verbeterd. Er is dan ook veel gepraat met elkaar. Toen de avond zijn einde naderde, gingen we opzoek naar de taxi. De taxi van www.tilburgcitytaxi.com/ heeft ons daarna veilig en snel weer thuis gebracht. In onze ogen een erg vriendelijke en ervaren chauffeur. Ook de auto en de prijs van de rit beviel ons goed.