OS58

Auto's en ander vervoer blog

Wat je allemaal moet weten over velgen voor je Volkswagen Golf

2 min gelezen

Het is verreweg de belangrijkste auto van Volkswagen en ondertussen zijn er al ruim 30 miljoen van verkocht. De Golf heeft VW alleen maar goede dingen gebracht en is een van de financiële pijlers waar het bedrijf op drijft. Ondertussen is het de meest verkochte auto ter wereld. Al in 2007 werd de 25 miljoenste auto geproduceerd en de teller staat ondertussen boven de 30 miljoen.

De originele velgen zijn uitvoerig getest

De eerste Volkswagen Golf werd in 1974 gemaakt en vanaf de start was de auto een succes. Zowel bij de chauffeurs die van degelijkheid houden als bij jongeren is de auto populair. Een Golf heeft uitstraling, niet in de laatste plaats door de echte Volkswagen Golf velgen. Het verdient absoluut aanbeveling altijd voor de originele Volkswagen Golf velgen te kiezen. Die zijn immers speciaal voor de auto gemaakt en hebben een ruime veiligheidsmarge. De velgen houden zich uitstekend, ook tijdens zware omstandigheden. Bij replica’s is dat wel anders.

De auto stijgt er door in waarde

Echte Volkswagen Golf velgen zijn betrouwbaar en houden het erg lang vol. Verkeersdrempels en andere obstakels neemt u gemakkelijk en doen niets af aan de lange levensduur. De gebruikte materialen zijn calamiteiten bestendig en de velgen zijn uitvoerig getest in de fabriek. Goede Volkswagen Golf velgen sluiten goed aan en dat is mede bepalend voor het remvermogen van de auto. Goede velgen raken de wielkast niet en zorgen voor optimaal rij- en remcomfort.

Met replica’s doe jij jouw Golf echt tekort

En natuurlijk is de uitstraling met echte Volkswagen Golf velgen gewoon mooier dan wanneer u kiest voor de goedkopere replica’s. U doet er de Golf echt mee tekort. Op een mooi Golf werkt u met de originele velgen. Die extra investering is de auto gewoon waard. Bovendien wint de Golf aan waarde met de echte velgen.