OS58

Auto's en ander vervoer blog

Waar kun je terecht voor het laten repareren van vrachtwagenschade?

2 min gelezen

Schade aan je voertuig is nooit handig. Zeker niet als het gaat om je vrachtwagen of bestelbusje, waardoor de door jou vervoerde goederen niet veilig en schoon vervoert kunnen worden. Dit ziet er zeer onprofessioneel uit, kan leiden tot reputatieschade en daarbij is vrachtwagenschade op zichzelf al niet fijn. Niet bij alle garages kun je terecht om de schade aan een vrachtwagen te laten repareren, maar gelukkig kan dit wel bij A.A.S. Schadeherstel. Dit herstelbedrijf voor verschillende motorische voertuigen helpt je graag op een snelle en kwalitatieve manier waardoor je op de juiste manier geholpen kunt worden en binnen een zeer korte tijd weer met je vrachtwagen de snelweg op kunt.

Waar moet je op letten?

Om vrachtwagenschade te kunnen laten repareren is het belangrijk dat je naar een garage kunt die de reparaties uit kan voeren. Hierin wordt bij vrachtwagens onderscheid gemaakt tussen twee soorten wagens: lichte voertuigen en zware voertuigen. Volgens de RDW spreek je van een licht voertuig als je vrachtwagen onder de 3500 kilogram blijft. Dit zijn de wagens waar je Rijbewijs B voor nodig hebt om erin te kunnen rijden. Bestelbusjes worden hier dus ook bij meegerekend. Alles van 3500 kilogram of daarboven wordt gerekend onder zware voertuigen en zijn voertuigen waar je Rijbewijs C voor nodig hebt.

Waar kun je allemaal terecht?

Heb je vrachtwagenschade aan een licht voertuig, dan ben je bij elk van de 87 vestigingen van A.A.S. Schadeherstel van harte welkom. Voor zware voertuigen boven de 3500 kilogram kun je ook bij A.A.S. Schadeherstel terecht, maar alleen bij een aantal gespecialiseerde vestigingen. Het voordeel is dat ook deze vestigingen door het hele land zijn verspreid. Voor zware voertuigen kun je terecht bij A.A.S. Schadeherstel in Druten, Eindhoven, Heerenveen, Hoogeveen, Limmen, Lochem, Nijverdal, Oldenzaal, Sint Oedenrode, Ter Aar, Westenhoven en Zundert. Dus ook voor schade aan je vrachtwagen of bestelbus kun je een afspraak maken bij A.A.S. Schadeherstel.