OS58

Auto's en ander vervoer blog

Waar heb jij jouw aanhangerrijbewijs behaald?

1 min gelezen

Ik wil mij maar al te graag verdiepen in het behalen van mijn aanhangerrijbewijs. Al moet ik zeggen dat ik het erg lastig vind om een rijschool te zoeken die bij mij past. Tegenwoordig vind je op iedere hoek van de straat wel een rijschool. Op zich is dat geen enkel probleem, toch wilde ik een geschikte instituut vinden waar ikzelf een goed gevoel bij heb. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken of dat ik het hier wellicht kan vinden. Al vrij snel ben ik op de website van Rijschool Osseforth terecht gekomen. Zij geven deze lessen en zijn tevens niet duur.

Duidelijke taal

Al bij het lezen van deze website wilde ik mijzelf hier al direct inschrijven. Toch heb ik er deze keer voor gekozen om eerst andere bedrijven te bekijken om hier vervolgens een keuze uit te maken. Mijn aanhangerrijbewijs behalen was nu dan ook echt aan de order aangezien ik geen ander bedrijf kon vinden die voordeliger was! Hierdoor heb ik mij ingeschreven bij Osseforth om een proefles te volgen. Mijn proefles heb ik met onwijs veel plezier mogen volgen. Gelukkig heb ik een erg leuke instructeur die mij gaan helpen om het rijbewijs te behalen! Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is!